Dig og dine relationer

Længes du efter mere overskud og balance i dit liv? Vil du gerne have mere nærvær med dine børn, din partner og dig selv? Er du færdig med at føle dig utilfreds, irritabel og stresset og klar til at tage dine ønsker og behov alvorligt?

Arbejdet med dig og dine relationer, kan hjælpe dig med at genfinde dig selv, så du kan udleve dit fulde potentiale. Det løser ikke kun problemet her og nu, men vil skabe forandringer for livet.

Vi er alle præget af vores opvækst og nære relationer, som påvirker vores livsanskuelse, strategier og handlemuligheder – også i graviditet, fødsel og moderskab. 

Heri kan både ligge gode traditioner og måder at være menneske og mor på. Der kan også ligge uhensigtsmæssige handlemønstre, som du ikke ønsker i dit liv mere og ikke vil videregive til dine børn. 

Det er gerne, når vi møder de overgange og kriser der naturligt er i livet, at vi bliver udfordret følelsesmæssigt og kan få det skidt – som fx:

  • når du bliver forælder, 
  • tab, sygdom, at miste en kær
  • stress, arbejdsrelateret eller privat
  • konflikter
  • udfordringer i parforholdet eller andre nære relationer.  

Det kan være at du har lagt mærke til de gamle handlemønstre, der gentager sig i hverdagen, i hver konflikt, hver gang du føler dig afvist eller utilstrækkelig? 

Måske føler du at du gør så meget for andre, men ikke får det samme igen. At du er for meget mor og for lidt det menneske du ønsker at være? Du føler dig ked af det, vred eller usikker og bekymrer dig for meget om hvordan det i stedet skulle være?

Det bliver opslidende i længden og måske har du fået nok af den nagende uro og utilfredshed, som efterhånden er blevet din følgesvend?

Løsningen i et ønske om forandring, er at finde hjem til dig selv. Her kan du stå stærkt som dig og være autentisk i dine relationer – og så vil de forandringer du ønsker dig, indfinde sig.

Når vi knokler for hårdt i vores relationer, kan det ofte have noget at gøre med, at vi ikke får sat sunde grænser for os selv – og dermed passet ordentligt på os selv.

Det sker for det meste af gammel vane, fordi vi lærte det sådan i vores opvækstfamilie. Det var en god strategi dengang, spørgsmålet er om det stadig er det – eller om du kan være med dig og dine relationer på en mere hensigtsmæssig måde og komme ud med overskud på kontoen?

Det kan være helt umuligt selv at se hvad der er op og ned, når man sidder midt i det. At du føler at der må ske en ændring, at du læser med her – det er et vigtigt og stort skridt.

Det er nu du har en fantastisk åbning til at få ændret på dig selv, så du kan få sunde relationer for livet!
Jeg støtter dig med at finde hjem til dig, til din styrke og dit autentiske jeg.

Jeg arbejder med dig gennem samtaler med fokus på tanker, følelser og kropsfornemmelser. Jeg arbejder individuelt og nærværende med hele dig. Jeg støtter dig i din styrke til at stå i de udfordringer, som livet nu engang byder dig.

En del af psykoterapien handler om at komme overens med de erfaringer, lærdomme og knubs livet har givet dig med. Ikke om fravær af alt det ubehagelige. Vi finder frem til dine ressourcer og mere hensigtsmæssige strategier, så du kan rumme livets udsving. Det giver mere energi og overskud til at indtage livet og føle dig i live.

Dig og dine relationer, er både for dig der er i gang med at danne familie og for dig der i andre livssituationer, har et ønske om at føle dig mere glad og veltilpas.

Jeg tror ikke på quick-fixes i psykoterapi. Arbejdet med relationer og egen tilknytning er en proces der kræver den tid det tager – og at du vil det. Det kommer helt af sig selv, når du har fået nok af at slide dig selv op i tærende relationer og får smag for at dyrke nærende relationer og være tilstede i livet, som dig.

Du skal ikke gøre dig nogle forberedelser eller have udtænkt en plan, inden du kommer hos mig – det vigtigste er dit ønske om forandring. Vi finder sammen ud af hvilken retning terapien skal have for at hjælpe dig bedst.

Fokus er på dig. Sammen udforsker vi dine udfordringer og hvordan du fungerer og reagerer. Jeg skal forstå dig for bedst muligt at støtte dig i din proces. Det kræver tryghed og tillid og erfaringsmæssigt tager det 3-4 samtaler, måske mere, at nå dertil. Derefter kan vi arbejde med det der virkelig gør en forskel for dig.

I starten af et terapiforløb, er det en god ide at komme hver eller hver anden uge, så du kan fastholde din proces og den ikke sander til i hverdagen. Efterhånden som du får det bedre, kan det være fint en gang om måneden.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og samarbejde med dig, på din vej til din styrke fra dit ståsted.

Jeg tilbyder

Session á 1½ times varighed 1200 kr.

Klippekort 5 sessioner á 1½ time 5400 kr

 

Marie – Terapiforløb i 3 år, selvudvikling og relationer.

“Psykoterapien hos Nina har været min uundværlige støtte i en svær tid. Jeg har følt mig hørt, har kunnet græde og jeg er i det hele taget blevet klogere på mig selv. Jeg ville aldrig være kommet videre uden. Det har givet mig en større selvforståelse og en bedre mulighed for at klare livets udfordringer.”

Læs flere referencer

Er du klar til at få øje på dine udviklingspunkter og gå vejen? Så kontakt mig uforpligtende her.

Kontakt