Med MamaKort kan du finde balance mellem hengivenhed til dit barn og omsorgen for dit eget velbefindende.

MamaKort, er en unik og ny terapimetode, der kaster lys over dit indre liv og hjælper dig med at få styr på overvældende følelser og reaktioner, selvkritik og utilstrækkelighed, angst og tristhed. 

Vi har alle dele der på den ene eller anden måde kan skabe overvældelse, håbløshed og fortvivlelse, især gennem graviditet, fødsel og moderskab.

Moderskab er ikke noget man skal være god til og elske hele tiden, det er noget vi lever og er, resten af vores liv. Ved at rette vores nysgerrighed på vores indre liv, bliver det lettere at navigere i og det skaber overskud og energi til dig som mor.

Igennem graviditeten og i dit moderskab, sker der en betydelig omrokering i dine prioriteter. Bliver denne tid præget af svære følelser og nye uforståelige og oftest uønskede reaktioner, kan det være svært at huske at du er værdifuld som mor.  

MamaKort hjælper dig til at genfinde kontakten til dig selv og balancere hvad der er godt for baby, med hvad der er godt for dig. Du vil opleve at det kan mindske angst, tristhed og stress og øge din glæde ved at være dig, sammen med dit barn.

 Du vil opleve at finde mere ro til at være den mor, du drømmer om at være.

Vil du stå stærkere i dit moderskab?

Vil du gøre op med uhensigtsmæssige reaktioner og følelsesmæssig overvældelse, som du ikke ønsker at give videre til dine børn?

Ønsker du at kunne lede dit moderskab, med hensyntagen til både dit barns – og DINE – følelser og behov?

Hvem er MamaKort for?

Det er for dig der venter barn eller dig der er blevet mor, medmor eller far. Uanset barnets alder. 

Hvordan foregår terapi med MamaKort?

Jeg guider dig til at finde det – dine dele, reaktioner, følelser – der er på spil i dig i dit moderskab. Du bruger MamaKort til at kortlægge dine dele, dine sårbarheder, sandheder og Selv-energi. Det giver et visuelt overblik, med indsigter, som kan integreres i dig og skabe mere balance.

Sessionerne foregår i min klinik på Frederiksberg eller online.

Dit MamaKort tilbud

Book op til 3 sessioner til halv pris. Gælder så længe jeg har plads i kalenderen og indtil udgangen af marts 2024. 

Når du modtager dette tilbud har du mulighed for at fortsætte til nedsat pris -25%, indtil udgangen af maj 2024. 

Book nu og kom hurtigt i gang med at nære dig og dit moderskab.

ja tak - book her

 

MamaKort giver mening til uforståelige følelsesmæssige reaktioner i graviditet, fødsel og moderskab.

Fordi du giver mening og du kan stole på dig selv.

 

At fødes som mor. Det er en proces der starter senest ved undfangelsen. Den åbner til dit indre liv og en sårbarhed, der er nødvendig at have adgang til, for at kunne tage vare på et barn og møde dets behov for kontakt og tryghed. Det betyder at der foregår en omrokering i dit indre, for nogle i en sådan grad at de har svært ved helt at genkende sig selv og må håndtere nye, ukendte og svære følelser.

Den omvæltning det er at blive mor, kan få nogle mødre til at ønske sig sit gamle liv tilbage, fremkalde en sorg over det der for altid er forandret og ønske den baby hen hvor peberet gror. For hvad med dig som mor, når der kommer en baby og du må gå på kompromis med det der giver dit liv værdi – altså udover baby. For så ambivalent er det. 

MamaKort er en revolutionerende metode der hjælper med at få moderskabet til at give mening. Teorien bag MamaKort gør op med den måde vi ser på mental sundhed i graviditet og moderskab i dag. Så fremfor at sygeligøre mødre der kæmper i systemer og dynamikker der ikke altid støtter op om moderskabet, så anerkender metoden de normale og nødvendige psykiske omvæltninger i graviditet og moderskab. MamaKort tilfører mening til det uforståelige.

MamaKort integrerer kreativt IFS (Internal Family Systems therapy) med moderskabets komplekse psykologi. Metoden tager udgangspunkt i at mødres indre (som alle andres) består af flere forskellige dele, der rummer håb, frygt, agendaer og overbevisninger. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå de dele af dig, der får dig at at føle dig forvirret, vag og misforstået. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå den irritation, vrede og frustration du føler. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå den sorg og skam du mærker. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at se hvor det stammer fra og hele det der ikke tjener dig mere.

Du giver mening og du kan stole på dig selv.

JA TAK - book her