Find balance mellem hengivenhed til dit barn og omsorgen for dit eget velbefindende.

MamaMod er en unik terapimetode designet til mødre, hvor du får hjælp til at forvandle overvældende følelser og tanker som selvkritik, utilstrækkelighed, angst og tristhed – til at være den mor DU ønsker.

“Kortene hjalp mig med at sætte ord på mine tanker og handlinger. De hjalp mig til at danne overblik over mine problematikker så samtalen blev mere målrettet.” – Trine, mor til pige 2 år.

Vi har alle forskellige dele i os, der enten søger at beskytte barnet eller som beskytter os selv. Det kan skabe overvældelse og indre kaos, men også håbløshed og fortvivlelse. Det gør det til tider svært at være mor og finde en sund balance mellem egne behov og barnets behov. Det kan give konflikter og følelsen af, ikke at være tilstrækkelig som mor.

At fødes som mor, er en proces der starter senest ved undfangelsen. Den åbner til dit indre liv og en sårbarhed, der er nødvendig at have adgang til, for at kunne tage vare på et barn og møde dets behov for kontakt og tryghed. Det betyder at der foregår en omrokering i dit indre, for nogle i en sådan grad at de har svært ved helt at genkende sig selv og må håndtere nye, ukendte og svære følelser.

Den omvæltning, kan få nogle mødre til at ønske sig tilbage til livet før barn og fremkalde sorg over det der for altid er forandret. Samtidig med en trang til at give barnet de bedste betingelser og største omsorg. Det er en ambivalent tilstand at befinde sig i og man kan føle sig hevet i fra flere sider. For hvad med dig som mor, når der kommer en baby og du må gå på kompromis med det der giver dit liv værdi?

MamaKort er for dig der ønsker

 

 • mindre angst og uro

 • mindre tristhed og depressive tilstande

 • mindre stress

 • mindre usikkerhed

 • mindre bekymring og negative tanker

 • mere glæde og tilfredshed

 • mere ro og nærvær

 • mere energi og overskud

 • at stå stærkere i dig som mor

 • at være den mor du drømmer om

MamaKort giver mening til uforståelige følelsesmæssige reaktioner i dit moderskab.

Fordi du giver mening og du kan stole på dig selv.

 

Som jordemoder og psykoterapeut, ser jeg et stort potentiale i denne nye unikke metode og vil gerne give endnu flere mødre oplevelsen af, at det er muligt at ændre på måden at være i moderskabet på.

Derfor giver jeg dig lige nu mulighed for at booke din første MamaKort session til halv pris (normalpris 1400kr). Du får

 • 1½ times uforstyrret tid med fokus på dig.
 • identificering af det der er på spil i dig.
 • konkrete skridt til at finde balance mellem at møde dine egne behov og dit barns behov.
 • et skridt mod mere ro og overskud som mor.

Jeg udbyder én MamaKort session til halv pris, til 9 nye klienter. Så book nu og kom hurtigt i gang med at nære dig og dit moderskab.

ja tak - book her

Sådan foregår terapi med MamaKort

Jeg guider dig til at finde de dele, reaktioner/ følelser, som er på spil i dit moderskab. Du bruger MamaKort til at kortlægge dine dele, dine sårbarheder, dine sandheder og helende egenskaber. Det giver et visuelt overblik, med konkrete indsigter, som kan integreres i dig og skabe mere balance.

MamaKort er for dig der er blevet mor, far eller medforælder, uanset barnets alder.

Sessionerne foregår i min klinik på Frederiksberg eller online.

MamaKort er en revolutionerende metode der hjælper med at få moderskabet til at give mening. Teorien bag MamaKort gør op med den måde vi ser på mental sundhed i graviditet og moderskab i dag. Så fremfor at sygeligøre mødre der kæmper i systemer og dynamikker der ikke altid støtter op om moderskabet, så anerkender metoden de normale og nødvendige psykiske omvæltninger i graviditet og moderskab. MamaKort tilfører mening til det uforståelige.

MamaKort integrerer kreativt IFS (Internal Family Systems therapy) med moderskabets komplekse psykologi. Metoden tager udgangspunkt i at mødres indre (som alle andres) består af flere forskellige dele, der rummer håb, frygt, agendaer og overbevisninger. 

Om Nina Brændgaard

Jeg tror på, at når du som mor har det godt, så har dit barn det også godt. Derfor støtter jeg dig i, at tage vare på dine behov og de indre konflikter og gamle overbevisninger der ikke længere tjener dig. Det er en bæredygtig opdatering af dit indre, hvorfra du kan stå stærk som dig, i dit moderskab. 

Jeg er erfaren psykoterapeut og jordemoder og møder i min klinik kvinder og par med fødselsangst, traumatiske fødselsoplevelser og efterfødselsreaktioner, samt udfordringer i moderskabet. Jeg er fuldtids selvstændig, forudgået af mangeårig erfaring fra specialkonsultation for kvinder med fødselsangst, jordemoder i det offentlige gennem 23 år, kombineret med psykoterapeutisk praksis siden 2008.

Jeg ser at de klienter der arbejder med MamaKort, fremfor almindelig samtaleterapi, tager en genvej til problemet der skal arbejdes med. Jeg hører ofte at kortene med deres visuelle udtryk, både gør det lettere og meget konkret at forholde sig til og målretter terapien.

Jeg stoler på dig.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå de dele af dig, der får dig at at føle dig forvirret, vag og misforstået. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå den irritation, vrede og frustration du føler. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå den sorg og skam du mærker. Du giver mening.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at se hvor det stammer fra og hele det der ikke tjener dig mere.

Du giver mening og du kan stole på dig selv.

JA TAK - book her