GRATIS SAMTALE

30 min der får dig til at slippe det der nager og gå efter det du længes efter.

Til dig, der vil finde din styrke fra dit ståsted og træffe sunde valg i graviditet, fødsel og moderskab. 

Lige meget om du har brug for at slippe bekymringer for fødslen, at få bearbejdet en svær fødselsoplevelse eller stå stærkere i dit moderskab, så findes nøglen i dig.

Måske er du træt af at pløje nettet igennem, for at finde en løsning? Måske har du brug for at gøre op med egne og andres forventninger og opdage det særlige i din egen situation? 

Jeg tror på, at når du tager udgangspunkt i dig selv og det liv der omgiver dig, så vil det bringe dig de løsninger, som du har brug for. Du behøver slet ikke knokle så hårdt for det; at være nænsom mod dig selv er langt mere givende.

Jeg ved at denne vej er værdifuld, også på den lange bane. For når du tager ansvar for dine udfordringer, så er det livsændrende – også for dine børn. Og det er præcis her du kan finde din styrke.

Det vil jeg gerne vise dig.

Jeg går vejen med dig. 

Lige nu har du mulighed for at få en gratis samtale med mig. Jeg har spærret et antal tider á 30 min. Skal en af dem være din?

I samtalen har jeg et nærværende fokus på dig og dine behov. Jeg vil hjælpe dig med at spotte, hvad der skal til for at slippe en svær oplevelse, dine bekymringer eller dårlig samvittighed. Jeg kan vise dig, at det ikke er nødvendigt at knokle hårdere, for at få det bedre. 

Jeg ved, at du er nok som du er og jeg vil støtte dig i, at bruge den styrke du allerede har i dig. Du vil få en god ide om, hvad der skal til for at du kan stå styrket i dig, i din graviditet, fødsel og moderskab – og i dine relationer. Når vi har talt sammen, vil du være et skridt nærmere det du ønsker.  

Sådan foregår det – det er nemt.

Du skal blot udfylde formularen. Så vil jeg kontakte dig mhp hvornår vi skal tale sammen. Samtalen foregår online og du vil modtage et link fra mig. Det eneste du skal bruge er din mobil eller pc og 30 uforstyrrede minutter til dig.

Jeg svarer altid på beskeder indenfor 1-2 dage. Hvis du ikke har modtaget svar kunne det været smuttet i din spam mappe.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kh Nina