En podcast om fødselsangst og vanskelige moderfølelser.

Fødselsangst er en meget personlig oplevelse, men du ikke alene om at have det sådan.

Lyt til podcast her.

Fødselsangst har mange forskellige ansigter. Under angsten rumsterer tanker og følelser som har med helt grundlæggende ting at gøre.

Hvordan skal det barn komme ud af mig? Hvad hvis fødslen bliver ligesom sidst? Hvordan bliver jeg som mor? Hvad med mig og min kærestes forhold? Hvad hvis der går noget galt? Hvordan bliver mit liv med et barn?

Alle disse spørgsmål trigger også vores erfaringer fra egen opvækst. Vores tilknytningsmønster og relationen til egne forældre. Tanker om hvordan jeg kommer til at klare det her. Derfor handler fødselsangst i høj grad også om relationer- og især den til os selv.

Jeg er så heldig at medvirke i en podcast hos Fødsel og Familieliv. Min gode kollega Lise-Lotte og jeg taler om mit arbejde med fødselsangst og vi kommer også omkring det med relationer og tilknytning.

Du kan læse mere om fødselsangst her.

Tak for at du lyttede med, jeg håber det kunne inspirere dig.

De bedste hilsner Nina

Få ro på din fødselsangst

Kender du det, at angsten har det med at vokse sig større, når man går alene med den? Min erfaring er, at der ofte ikke skal så meget til, for at se tingene i et andet – og lettere – lys.

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at afklare, hvad der skal til for at du kan få mere ro på din fødselsangst.

Jeg har blokeret et antal tider á 20 min, til en gratis afklarende online samtale.

Skal en af dem være din?

JA TAK, JEG VIL GERNE BOOKE EN GRATIS SAMTALE

 

Find ud af hvordan du finder styrken fra dit ståsted, så du kan træffe gode og nærende valg i graviditet, fødsel og moderskab – for dig og din familie.